Welke CMS systeem ?

CMS systemen en modules

Softnet heeft enkele veel voorkomende modules voor u gebouwd zodat u zelf uw eigen CMS kunt samenstellen:
-  Pagina beheer Kunt u werken met Microsoft Word?

Dan is onze CMS echt wat voor u. De blanco pagina's kunt u invullen en beheren zoals een Word document.

Tekst verwerken en foto's plaatsen rechtstreeks vanaf uw computer. Als u uw wijziging opslaat, staat het meteen ook online.

-  Menu beheer
Creëer in een paar stappen de menu structuur die u graag op uw site wilt hebben.

-  Slider beheer
Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een grote foto presentatie in een animatie (slider) op de voorpagina. Met deze module kunt u de foto (eventueel voorzien van tekst) beheren.

- Nieuws
De nieuwsmodule zorgt ervoor dat u binnen een minuut een nieuws item op uw website hebt toegevoegd, inclusief vier foto's en de mogelijkheid om een externe link te plaatsen. Op verzoek kunnen we de laatste nieuwsitems meteen door laten verwijzen naar uw voorpagina.

-  Projecten / portfolio
Wilt u uw klanten laten zien wat uw bedrijf al reeds voor opdrachten gerealiseerd heeft? Dan is deze module dé oplossing: naast een titel en omschrijving kunt u tot 10 foto's en 1 film erbij plaatsen. Op verzoek kunnen we het laatst geplaatste item meteen door laten verwijzen naar uw voorpagina.

-  Foto gallery
Een mooie foto presentatie op uw website? Met deze module maakt u eenvoudig fotoalbums aan op uw website. Uw bezoeker kan naast de foto's per stuk aanklikken ook kiezen voor een mooie slideshow.

-  Video gallery
Invoeg mogelijkheid voor video vanaf websites zoals bijvoorbeeld YouTube. Eigen index en opmerkingenveld per video.

-  Webshop
Volledige webshop met een overzichterlijk assortiment menu. Deze module biedt u onder andere het volgende: Artikel overzicht met maximaal tien afbeeldingen, een PDF download en een YouTube film per artikel. Koppeling met iDeal, MisterCash en credit cards mogelijk. Beheer van acties, populaire artikelen en merk pagina`s. Als eigenaar heeft u ook een overzicht van alle bestellingen en kunt u online de status hiervan beheren. Neem voor een volledige demo contact met vir2biz op.

-  Weblinks
Steeds vaker willen ondernemers via het internet doorlinken naar fabrikanten, verenigingen e.d. waar ze bij betrokken zijn. De module links is daarvoor erg geschikt. U vult de naam en locatie in en eventueel plaatst u er een afbeelding bij, nadat u dit opslaat staat de link netjes vermeld op uw website.

-  Gastenboek
Uw internet bezoekers laten graag een reactie achter op uw website. Hiervoor hebben wij de module gastenboek gebouwd. Hiermee kunt u eenvoudig het gastenboek beheren, berichten verwijderen of zelfs gebruikers blokkeren.

-  Agenda
Activiteitenkalender met blader functie per maand. Een agenda item kan bestaan uit meerdere dagen (beurzen e.d.). In de omschrijving kunt u naast tekst ook een afbeelding plaatsen

-  Banner management
Met deze module beheert u zelf de banners die op uw site staan. Tevens is er een mogelijkheid door te verwijzen naar banners van derden (zoals bijv.: TradeDoubler).

-  Metatags & Analytics 
Elke ondernemer wil goed gevonden worden op het internet. Om slim om te kunnen gaan met de vindbaarheid van uw website hebben wij de module metatags gebouwd. Hiermee kunt u zelf bepalen met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden op Google, Live search, Ilse, etc. Ook kunt u met deze module uw analytics software intergreren (bezoekverslag).

-  Social Media
Met deze nieuwe module kunt u uw social media profielen koppelen aan uw website doormiddel van feeds. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven welke feed of koppeling u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit de volgende kanalen: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter en YouTube.

-  Multi Language 
Het CMS kan uitgebouwd worden naar maximaal 3 verschillende talen. Ook is het mogelijk het vertaalprogramma van Google te gebruiken.

Vraag vrijblijvend een demonstratie ter plaatsen !

Related Articles

Publish modules to the "offcanvs" position.

Free Joomla template by Ltheme