Pagina overzicht

Waarom We Geen Websites Bouwen Met Opensource software zoals WordPress,Joomla, Drupal, ect.


We nemen als voorbeeld even WordPress het is een fantastisch systeem dat vrij goed geoptimaliseerd is voor SEO en vrij bekend onder ruim publiek.

WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als blog-software. De focus van WordPress is op simpele pagina's zonder een gestructureerde inhoud.

Er schuilt echter een "onzichtbaar" gevaar in WordPress websites.

Binnen het WordPress systeem maak je gebruik van Plugins en telkens er een plugin wordt geïnstalleerd, voegt u achter de schermen van uw website een extra stukje code toe.

Die codes zijn gemaakt om de functionaliteit van die plugin te garanderen. En dus niet om te scoren in Google.

Dat wil dus zeggen dat de plugin die u gebruikt voor het contact formulier, facebook kadertje, pop up kader, sociale media slider, etc.

Een stuk code aan uw website toevoegen die er voor zorgen dat de code van uw website vertroebelt met gevolg dat de website trager zal werken.

En om de gewenste functionaliteiten te bekomen van een professionele SEO website, heeft u doorgaans meer dan 10 plugins nodig.

De ontwikkelaars van die plugins houden geen rekening met elkaars code, we moeten er dus geen tekeningetje bij maken dat dit een soep zal worden en bepaalde functies van uw website niet naar behoren zullen werken.

En dat gaat enkel over de zichtbare dingen - Het kan zijn dat er in de code van uw website vanalles misloopt. Maar dat ziet u als gebruiker niet.

Beveiliging van uw CMS

Er draaien miljoenen sites op WordPress en het is daarom een gewild doelwit voor hackers.

Op blacklistsystemen worden WP geblokkeert ±100 ip-adressen per week van hackers en bots die een kwetsbare WP-installatie zoeken. Zodra een WP-site is gehackt is deze lastig te fixen.

Softnet heeft een eigen CMS

Softnet heeft een eigen CMS ontwikkeld en bouwt HTML pagina's zodanig dat alles in eigen controle is.

Wij weten exact waar alles staat en kunnen we direct alles aanpassen naar wens van de klant, zodanig je enkel maar de inhoud en foto's moet plaatsen.

Uw code bevat geen overkill. Enkel zaken die nodig zijn.

Kies ook voor een Responsive Webdesign

Meer en meer klanten bekijken websites via smartphones en tablets omdat dit veel sneller kan en 24u./24u.

Onlangs kondigde Google aan dat ze zullen overschakelen op een "Mobile-First Index". M.a.w.: Google zal de mobiele versie van uw site beschouwen als de "echte" versie - ook al ben je aan het browsen via een Desktop PC.

Vandaag de dag maken 60% van de zoekopdrachten op Google deel uit van Mobiele zoekopdrachten. In de toekomst zullen dat er enkel maar meer worden. En hoewel Google's Mobile-First Index nog niet actief is, kan het elke dag online gaan. Daarom moet u nu kiezen voor Responsive Webdesign.

Wij helpen al onze klanten om gebruik te maken van deze mobiele bereikbaarheid. Zo plukken zij de vruchten van interacties op sociale media en zoekopdrachten om zo een stapje voor te blijven op de concurrentie.

De digitale wereld heeft voor convergentie gezorgd en onze rol is daar meer dan ooit in geïntegreerd. Wanneer wij een responsive website maken, zorgen wij voor een mooie en dynamische website die er goed uit ziet op alle apparaten van de eindgebruiker.

Wens je graag een vrijblijvend afspraak, aarzel niet om ons te contacteren.

Heeft u interesse in een nieuwe website, webshop of één van onze diensten?
Met het formulier hieronder kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.
U krijgt gegarandeerd binnen één werkdag een reactie op uw aanvraag.


(Bedrijfs)naam:*
Contact persoon:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Website:
Een offerte voor:
Aanvullende informatie:
Spamfilter:

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Volg ons op Facebook 

Click hier om even te gaan kijken op facebook.

Facebook Softnet

Nieuws Softnet

Servicepakketen

Bezoekadres

Heel simpel, wij bellen u !

Tel.:
-
  • Schutterstraat 22, B 2370 Arendonk
  • + 32 474 24 31 18