Wil je een kostenindicatie voor een professionele nieuwe website?

Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Softnet verzorgt trainingen in Social Media

 

Content Management Systeem ( CMS )

vir2biz levert hét meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) voor ieder bedrijf met visie, gebouwd en verbeterd aan de hand van gebruikerservaringen en klantsuggesties.

 

vir2biz levert hét meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) voor ieder bedrijf met visie, gebouwd en verbeterd aan de hand van gebruikerservaringen en klantsuggesties.

Met onze CMS heeft u complete controle over uw content, zodat u de mogelijkheden van uw website volledig benut en altijd up-to-date is, ook in de toekomst.

Functionaliteit van de CMS
De functionaliteit van de CMS is onder te verdelen in de functionaliteit voor de beheerder en voor de bezoeker. De basis functionaliteit van een CMS is volledig Nederlandstalig en bestaat voor een beheerder uit de volgende onderdelen:

- Beheer van stam gegevens zoals adres gegevens en social media kanalen
- Beheer van de website met de daarbij behorende modules (zoals bijv. webshop, nieuws, portfolio)
- Beheer van de Google Analytics code en metatags (zoekwoorden voor zoekmachines zoals Google)

Wat zijn de voordelen van een CMS?
Voor het onderhouden van een website door middel van CMS is geen tot weinig technische kennis nodig. Een overzicht van de voordelen van een website met CMS functionaliteit in vergelijking tot een statische website:

- Doordat er geen technische kennis nodig is, kunnen er meerdere
  personen binnen een organisatie gegevens publiceren en actualiseren
- Bestaande content (gegevens, documenten en afbeeldingen) zijn
  eenvoudig te beheren en te structureren door de dynamische
  structuur van een CMS
- De navigatie structuur is eenvoudig aan te passen en te veranderen
- Het CMS is volledig Nederlandstalig (optioneel ook in het Engels verkrijgbaar)
 

Invullen en bijhouden van uw website
Hoe zorgt u ervoor dat alles wat u op uw website wilt plaatsen ook correct gebeurd? Hiervoor is een top 10 van valkuilen samengesteld om u, parttime webmasters / contentmanagers, te behoeden van dit soort fouten en de kwaliteit en de uitstraling van uw website te waarborgen. Het team van Softnet staat op kantoordagen ook altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

home

CMS Modules
Softnet heeft enkele veel voorkomende modules voor u gebouwd zodat u zelf uw eigen CMS kunt samenstellen.

De basis van elk CMS zijn de modules "Instellingen" en "Pagina beheer", daarbij kunnen gewenste modulles gekoppeld worden.


-  Standaard - Instellingen
Deze module is voor het algemeen onderhoud van uw website. Hierin staan de contactgegevens van uw bedrijf en openingstijden. Ook wordt in deze module het beheer verzorgd van bijvoorbeeld Google Maps en Google Analytics. Deze gegevens komen vaak op diverse lokaties terug op uw website.

- Standaard -  Pagina beheer
Kunt u werken met Microsoft Word? Dan is onze CMS echt wat voor u. De blanco pagina's kunt u invullen en beheren zoals een Word document. Tekst verwerken en foto's plaatsen rechtstreeks vanaf uw computer. Als u uw wijziging opslaat, staat het meteen ook online.

-  Slider beheer
Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een grote foto presentatie in een animatie (slider) op de voorpagina. Met deze module kunt u de foto (eventueel voorzien van tekst) beheren.

- Nieuws
De nieuwsmodule zorgt ervoor dat u binnen een minuut een nieuws item op uw website hebt toegevoegd, inclusief vier foto's en de mogelijkheid om een externe link te plaatsen. Op verzoek kunnen we de laatste nieuwsitems meteen door laten verwijzen naar uw voorpagina.

-  Projecten / portfolio
Wilt u uw klanten laten zien wat uw bedrijf al reeds voor opdrachten gerealiseerd heeft? Dan is deze module dé oplossing: naast een titel en omschrijving kunt u tot 10 foto's en 1 film erbij plaatsen. Op verzoek kunnen we het laatst geplaatste item meteen door laten verwijzen naar uw voorpagina.

-  Foto gallery
Een mooie foto presentatie op uw website? Met deze module maakt u eenvoudig fotoalbums aan op uw website. Uw bezoeker kan naast de foto's per stuk aanklikken ook kiezen voor een mooie slideshow.

-  Video gallery
Invoeg mogelijkheid voor video vanaf websites zoals bijvoorbeeld YouTube. Eigen index en opmerkingenveld per video.

-  Webshop
Volledige webshop met een overzichterlijk assortiment menu. Deze module biedt u onder andere het volgende: Artikel overzicht met maximaal tien afbeeldingen, een PDF download en een YouTube film per artikel. Koppeling met iDeal, MisterCash en credit cards mogelijk. Beheer van acties, populaire artikelen en merk pagina`s. Als eigenaar heeft u ook een overzicht van alle bestellingen en kunt u online de status hiervan beheren. Neem voor een volledige demo contact met SoftnetSoftnet op.

-  Weblinks
Steeds vaker willen ondernemers via het internet doorlinken naar fabrikanten, verenigingen e.d. waar ze bij betrokken zijn. De module links is daarvoor erg geschikt. U vult de naam en locatie in en eventueel plaatst u er een afbeelding bij, nadat u dit opslaat staat de link netjes vermeld op uw website.

-  Downloads
Maakt u gebruik van documenten, gebruiksaanwijzingen e.d.? Dan is de module downloads erg geschikt voor u. Met downloads kunt u eenvoudig documenten (PDF, Word, Excel e.d.) toevoegen aan uw website.

-  Gastenboek
Uw internet bezoekers laten graag een reactie achter op uw website. Hiervoor hebben wij de module gastenboek gebouwd. Hiermee kunt u eenvoudig het gastenboek beheren, berichten verwijderen of zelfs gebruikers blokkeren.

-  Evenementen- en activiteiten agenda
Activiteitenkalender met blader functie per maand. Een agenda item kan bestaan uit meerdere dagen (beurzen e.d.). In de omschrijving kunt u naast tekst ook een afbeelding plaatsen

-  Banner management
Met deze module beheert u zelf de banners die op uw site staan. Tevens is er een mogelijkheid door te verwijzen naar banners van derden (zoals bijv.: TradeDoubler).

-  Metatags & Analytics 
Elke ondernemer wil goed gevonden worden op het internet. Om slim om te kunnen gaan met de vindbaarheid van uw website hebben wij de module metatags gebouwd. Hiermee kunt u zelf bepalen met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden op Google, Live search, Ilse, etc. Ook kunt u met deze module uw analytics software intergreren (bezoekverslag).

-  Social Media
Met deze module kunt u uw social media profielen koppelen aan uw website doormiddel van feeds. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven welke feed of koppeling u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit de volgende kanalen: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter en YouTube.

-  Multi Language 
Het CMS kan uitgebouwd worden naar verschillende talen. Ook is het mogelijk het vertaalprogramma van Google te gebruiken.

-  inStore 
Instore is de narrowcasting oplossing van vir2biz. Met deze module kunt u eenvoudig uw eigen TV kanaal samenstellen met de gegevens die u al heeft ingevoerd in het CMS (webshop, portfolio e.d.) afgewisseld met landelijk nieuws, weer en verkeer. Lees er hier meer over.

 

Related Articles

Wat is Webcare ?

Resposive website

E-commerce

Servicepakketen van Softnet

Basic

€ 29,- excl.BTW p.m.

 

Comfort

€ 49,- excl.BTW p.m.

 

Premium

€ 99,- excl.BTW p.m.

 

E-com

€ 189,- excl.BTW p.m.

             
SSL certificaat    SSL certificaat   SSL certificaat   SSL certificaat
             
45 minuten ondersteuning   60 minuten ondersteuning   90 minuten ondersteuning   120 minuten ondersteuning
             
    Webcare   Webcare   Webcare
             
  Social media ondersteuning   Social media ondersteuning   Social media ondersteuning
             
        Zoekmachine optimalisatie   Zoekmachine optimalisatie
             
            Webshop analyse
             
Lees meer   Lees meer   Lees meer    Lees meer
             

Publish modules to the "offcanvs" position.

Free Joomla template by Ltheme