Softnet groeit met u mee, en niet alléén administratief..

FAQ

OP ZOEK NAAR EEN BETAALBARE PROFESSIONELE WEBSITE?

Een betaalbare maatwerk website, dat is toch de droom van iedere ondernemer?

Bij Softnet en partners streven we ernaar om uw digitale visie werkelijkheid te maken. Het unieke voordeel van werken met ons is dat u zelf volledige controle heeft over de lay-out en functionaliteiten van uw website. Met behulp van ons gebruiksvriendelijke en volledig Nederlandstalige CMS kunt u uw website eenvoudig en efficiënt onderhouden.

Ons CMS is speciaal ontwikkeld om het beheer van uw website zo simpel mogelijk te maken. U heeft geen technische kennis nodig om wijzigingen door te voeren en nieuwe content toe te voegen. Hierdoor behoudt u te allen tijde de regie over uw online aanwezigheid en kunt u snel inspelen op veranderingen in uw bedrijf.

Bij Softnet en partners geloven we niet in standaardoplossingen. Daarom maken we geen gebruik van open source platformen zoals Wordpress, Joomla en Magento. In plaats daarvan leveren we maatwerk websites die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Geen concessies, geen beperkingen; samen zorgen we ervoor dat uw website uniek en onderscheidend is op het internet.

Onze expertise en toewijding resulteren in een website die perfect past bij uw merkidentiteit en de waarden van uw bedrijf uitdraagt. Met een unieke maatwerk website van Softnet en partners bent u verzekerd van een professionele online presentatie die indruk maakt op uw bezoekers en potentiële klanten. Laat ons u helpen om uw online ambities te verwezenlijken en een krachtige digitale aanwezigheid op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw online succes kunnen realiseren!

Wij denkt mee en ondersteunt in: 

  • Opbouw website met de door u gewenste functionaliteiten
  • Eventuele API koppelingen met systemen van derden
  • Oplevering website met ondersteuning en advies voor een optimaal resultaat
  • Hosting, domeinregistratie en SSL certificaat 
  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Koppeling met Google Merchant Center (Google Ads, Mijn Bedrijf, Remarketing Ads e.d.)
  • Social Media Marketing


Softnet heeft in de afgelopen 25 jaar al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt Softnet uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo bereikt u meer klanten met minder kosten!

Hier een paar voorbeelden:

   

Laat ons u helpen in de goede richting :)

 

logo softnet startende ondernemers

Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis van alle administratie ivm vastgoed, startende ondernemers en financieel beheer kunnen we alles op orde zetten.

Lees meer...

Contact