Softnet levert hét meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) voor ieder bedrijf met visie, gebouwd en verbeterd aan de hand van gebruikerservaringen en klantsuggesties.

Met onze CMS heeft u complete controle over uw content, zodat u de mogelijkheden van uw website volledig benut en altijd up-to-date is, ook in de toekomst.

Functionaliteit van de CMS

De functionaliteit van de CMS is onder te verdelen in de functionaliteit voor de beheerder en voor de bezoeker. De basis functionaliteit van een CMS is volledig Nederlandstalig en bestaat voor een beheerder uit de volgende onderdelen:

- Beheer van stam gegevens zoals adres gegevens en social media kanalen

- Beheer van de website met de daarbij behorende modules (zoals bijv. webshop, nieuws, portfolio)

- Beheer van de Google Analytics code en metatags (zoekwoorden voor zoekmachines zoals Google)

Wat zijn de voordelen van een CMS?

Voor het onderhouden van een website door middel van CMS is geen tot weinig technische kennis nodig. Een overzicht van de voordelen van een website met CMS functionaliteit in vergelijking tot een statische website:

- Doordat er geen technische kennis nodig is, kunnen er meerdere   personen binnen een organisatie gegevens publiceren en actualiseren

- Bestaande content (gegevens, documenten en afbeeldingen) zijn   eenvoudig te beheren en te structureren door de dynamische   structuur van een CMS

- De navigatie structuur is eenvoudig aan te passen en te veranderen

- Het CMS is volledig Nederlandstalig (optioneel ook in het Engels verkrijgbaar)  

Invullen en bijhouden van uw website

Hoe zorgt u ervoor dat alles wat u op uw website wilt plaatsen ook correct gebeurd? Hiervoor is een top 10 van valkuilen samengesteld om u, parttime webmasters / contentmanagers, te behoeden van dit soort fouten en de kwaliteit en de uitstraling van uw website te waarborgen. Het team van Softnet staat op kantoordagen ook altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

Wij ondersteunen en update ook open source systemen zoals Joomla, Wordpress, enz

joomla update 3  wordpress magento