Geschiedenis

 

Geschiedenis Midden jaren `90 ontstond een nieuw medium: het wereldwijde web, internet. In die tijd werkte Marc Korthout nog voor een Salesbedrijf– Opleiding in de verkoop deur aan deur. Vanaf circa 1999 groeide de vraag naar websites voor bedrijven explosief, helaas de tarieven hiervoor ook. Marc Korthout had al jarenlang ervaring opgedaan in advertising en bezocht toen in opdracht van Versmissen Computers NV bedrijven en kleine KMO's te helpen met hun zoektocht naar de juiste website passend bij het bedrijf en natuurlijk bij een reëel budget. In 2007 werd Versmissen Computers overgenomen door Accel NV te Edegem. Na deze periode is Marc Korthout zich ook gaan specialiseren in het vervaardigen van websites op maat en webshops. Om ook het aantal groeiende Belgische klanten goed te kunnen blijven bedienen zal er binnenkort een ondersteunend kantoor erbij komen in het Belgische Arendonk. Een nieuwe naam: Softnet Twee decennia later is Digitale Hulp Internetdiensten een internationaal bedrijf geworden dat haar diensten levert aan ruim 500 bedrijven in Nederland, België en Spanje. Het team is uitgebreid met vier vakbekwame specialisten op het gebied van webservers, webdesign, applicatiebouw en beheer. Omdat Digitale Hulp Internetdiensten steeds meer internationale klanten mocht verwelkomen, werd het eind 2016 hoog tijd voor een externe partner te zoeken en hebben we deze gevonden namelijk vir2biz.

Softnet programmeurs

Toekomst

Klanten van Softnet zijn gewend aan een correcte en vooral snelle service. In de toekomst willen wij dit uiteraard blijven garanderen. Daarom zijn wij continu op zoek naar innovaties op gebied van webhosting en applicaties zodat onze klanten te allen tijde up-to-date zijn. Zoals het bouwen van websites die ook optimaal te gebruiken zijn op smartphone en tablet.

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gerust een afspraak en wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

 

Uw Voordelen

  pijl  Meer dan 500 tevreden klanten in 5 landen

pijl  Professionele website met CMS vanaf € 795,- excl.BTW

pijl  Snelle levering mogelijk

pijl  Eenvoudig beheren van website

pijl  Ondersteuning van onze IT medewerkers